Language School, St Julians
Maltalingua English School
Valletta, Malta
Malta

Vize Gereklilikleri

AB ülkeleri ve Schengen Antlaşmasının parçası olan ülkelerden gelen öğrenciler, Malta seyahatiniz için bir vize gerekmiyor. Japonya, Güney Kore, Arjantin ve Brezilya'dan gelen diğer vatandaşlar da kısa süreli kalışlar için VİZE gerekmemektedir. Ülkeniz bu web sitesinde listelenmemiş ise o zaman bir VİZE gerekmektedir:

http://foreignaffairs.gov.mt/

Schengen ülkeleri

Avusturya, Belçika, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Macaristan, İzlanda, İtalya, Letonya, Litvanya, Lüksemburg, Malta, Hollanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Slovakya, Slovenya, İspanya, İsveç, İsviçre.

Schengen ülkeleri haritası

AB Üye Devletleri

Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Kıbrıs, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Macaristan, İrlanda, İtalya, Letonya, Litvanya, Lüksemburg, Malta, Hollanda, Polonya, Portekiz, Romanya, Slovakya, Slovenya, İspanya , İsveç, Birleşik Krallık.

Diğer ülkelerden gelen öğrenciler için gerekenler:Vize gerektiren Malta'da kalmak sadece 90 günlük olabilir. Başvurunun gerçekleşmesi için en az 4 hafta bekleyin .

Başvuru yapmadan önce sorumlu elçilikle görüşünüz ya da daha detaylı bilgi almak için danışınız.

Aşağıdaki listede başvuru için gerekli olan belgeler bulunmaktadır.

Her konsolosluk ya da danışmanlık daha fazla belge isteme hakkına sahiptir.

Başvuruda bulunması gerekenler:

• Vize Başvuru Formu

* Gerekli tüm detayları ile tamamlanmış ve başvuru sahibi tarafından imzalanmış olmalıdır.

• Geçerli bir seyahat belgesi (pasaport) geri kalan geçerlilik süresi en az üç ay olmalıdır

• İki adet vesikalık fotoğraf (yüz ile renkli ve beyaz bir arka plana karşı çekilmiş olarak, açıkça görülmelidir)

60 Euroya kadar başvuru ücreti, (veya Dolar eşdeğeri)

Gerekli olabilecek diğer belgeler:

• Kabul Mektubu (Maltalingua tarafından çıkarılacak)

• Konaklama belgesi (örn. Otel rezervasyon, okulun bir ailenin veya dairede ağırlanmasını okul sağlayacaktır)

• Geçerli bir gidiş-dönüş bileti

• Geçim araçları (örneğin kredi kartları, nakit, traveller's cheques) Kanıtı

• Sağlık sigortası belgesi (Schengen Üye Devletleri boyunca geçerli olmalıdır ve tüm kalış süresini kapsamalıdır-en az € 30.000,-)